Patok.com
9.8

Patok.com

Wager ayeuna pikeun gabung Stake urang Daily $100,000 Ras!

Pikeun unggal alungan ditempatkeun, olahraga atawa kasino, anjeun bakal nanjak nepi Daily Balap Leaderboard! Top 5,000 pembalap unggal dintenna bakal nampi hadiah, dumasar kana posisi leaderboard anjeun. Ningali leaderboard balapan di handapeun halaman olahraga atanapi kasino.

Play Ayeuna

* Sadia pikeun pamaén didaptarkeun

Stake.com mangrupakeun kasino online populér nu nawarkeun rupa-rupa kaulinan kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. kasino geus dipikawanoh pikeun pilihan pembayaran saum sareng aman, sarta komitmen -na pikeun jawab judi . Stake.com nawarkeun ogé aplikasi mobile pikeun aksés gampang kana kaulinan na on mana.

Naros
  • Desain ramatloka ramah-pamaké
  • Wilujeng sumping bonus berehan pikeun pamaén anyar
  • Gampang pikeun nganapigasi sareng milarian kaulinan anu dipikahoyong
  • 24/7 rojongan customer sadia
kontra
  • Pilihan kawates kaulinan dibandingkeun casinos online sejenna
  • Taya kaulinan dealer live sadia
  • Ngan nampi jumlah kawates metode pamayaran

 

?Situs web Patok.com
?Basa Inggris, Spanyol, Portugis, Perancis, Jerman, Rusia, Jepang, Hindi, Vietnam, Indonésia, Turki, Thailand, jeung Cina
?Didirikeun 2017
?Pausahaan Sedeng Langka NV
?Lisensi Kuraso
?Program Afiliasi Afiliasi Stake
?Nagara Diwatesan Amérika Sarikat, Britania Raya, Walanda, Swédia, Perancis, jeung Spanyol
? Tipe Kasino Play saharita, Mobile
?Metode deposit Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, Bitcoin Cash, Dogecoin, EOS, jeung USD Coin, Apple pay, Google Pay
? Mata uang Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, Bitcoin Cash, Dogecoin, EOS, jeung USD Coin
?Metode ditarikna Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, Bitcoin Cash, Dogecoin, EOS, jeung USD Coin
?Waktos ditarikna instan
?Wates ditarikna Teu aya Wates
?Software Gameart, Evolution Gaming, sareng seueur deui
?RTP Diaudit ku eCOGRA
Live Chat 24/7
?Kontak [email protected]

Émbaran umum ngeunaan Stake.com kasino

Stake.com mangrupa kasino online nu geus di operasi saprak 2017 sarta saprak geus jadi tujuan populér pikeun peminat kaulinan online sakuliah dunya. kasino nawarkeun rupa-rupa kaulinan, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu dilisensikeun tur diatur ku Curacao eGaming, nu ensures yén pamaén bisa dipercanten situs na fairness na. Salah sahiji fitur standout of Stake.com nyaeta panganteur ramah-pamaké na nu matak ngamudahkeun pikeun pamaén pikeun nganapigasi loka sarta manggihan kaulinan maranéhanana ditéang. Antarbeungeut parantos dirarancang pikeun responsif sareng dioptimalkeun pikeun desktop sareng alat sélulér, ngajantenkeun pamaén tiasa ngaksés kaulinan paporit ti mana waé. Stake.com sayogi dina sababaraha basa, kalebet Inggris, Spanyol, Jepang, sareng Portugis, anu hartosna pamaén ti bagian anu béda dunya tiasa nikmati situs dina basa asli na. Kamampuhan multibasa dina situs ngajantenkeun tiasa diaksés ku pamiarsa anu langkung lega, sareng pamaén tiasa ngaraos langkung nyaman ngagunakeun situs dina basa anu dipikaresep.

Émbaran pamayaran jeung Pilihan pa Stake.com kasino

Stake.com nawiskeun rupa-rupa pilihan pamayaran pikeun ngagampangkeun pamaén pikeun deposit sareng mundur dana. Pilihan ieu kalebet kartu kiridit, e-dompet, sareng mata uang kripto. Deposit diprosés langsung, bari ditarikna diprosés dina 24 jam. Jumlah deposit minimum nyaéta $10, sareng jumlah ditarikna minimum nyaéta $20. Stake.com henteu ngecas biaya naon waé pikeun deposit atanapi ditarikna. Lamun datang ka kaamanan, pamaén bisa beristirahat assured yén informasi finansial maranéhanana geus aman. Situs ngagunakeun enkripsi SSL 128-bit pikeun ngajaga sadaya transaksi, anu tingkat kaamanan anu sami dianggo ku lembaga keuangan utama. Téknologi enkripsi mastikeun yén inpormasi finansial sareng pribadi pamaén dijaga rahasia sareng aman.

Rojongan customer pa Stake.com kasino

Stake.com nawiskeun dukungan palanggan 24/7 via live chat sareng email. Tim pangrojong nyaéta pangaweruh sareng responsif, sareng aranjeunna tiasa ngabantosan masalah atanapi patarosan anu anjeun gaduh. Salaku tambahan, situs éta ngagaduhan bagian FAQ anu lega anu nyertakeun rupa-rupa jejer. Ieu ngandung harti yén pamaén bisa gancang manggihan jawaban kana patarosan umum tanpa kudu ngahubungan rojongan customer. Kasino ogé gaduh ayana média sosial anu kuat, kalayan akun aktip dina Twitter, Facebook, sareng Instagram. Pamaén tiasa nganggo platform ieu pikeun tetep diropéa dina beja panganyarna, promosi, sareng apdet ti Stake.com.

Kaulinan di Stake.com kasino

Stake.com nawiskeun seueur pilihan kaulinan tina panyadia top, kalebet NetEnt, Microgaming, sareng Pragmatic Play. kasino ngabogaan rupa-rupa liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live a milih tina. Sababaraha kaulinan anu pang populerna dina situs kalebet Starburst, Gonzo's Quest, sareng Mega Moolah. Salian kaulinan kasino tradisional, Stake.com ogé host rupa turnamén jeung tantangan nu ngidinan pamaén bersaing ngalawan silih. acara ieu nambahkeun hiji lapisan tambahan tina pikagumbiraeun kana pangalaman kaulinan sareng masihan pamaén kasempetan pikeun meunang hadiah badag. kasino ogé rutin nambahkeun kaulinan anyar pikeun kempelan na, mastikeun yén pamaén salawasna miboga aksés ka judul panganyarna na greatest.

Stake.com kasino Komitmen pikeun jawab judi

Stake.com geus komitmen pikeun ngamajukeun jawab judi sarta boga rupa parabot jeung sumber sadia pikeun mantuan pamaén tetep dina kadali maranéhna judi . Ieu kalebet pangaluaran diri, wates deposit, sareng wates sési. situs nyadiakeun ogé Tumbu ka sagala rupa organisasi nu nyadiakeun rojongan tur bantuan pikeun gamblers masalah. Gemblengna, Stake.com mangrupakeun kasino online top-notch nu nawarkeun pangalaman kaulinan gede pikeun pamaén. Kalayan pilihan kaulinan anu lega, antarmuka anu gampang dianggo, sareng komitmen pikeun tanggung jawab judi, éta gampang pikeun ningali naha éta janten tujuan anu populér pikeun peminat kaulinan online.

Méja tina winnings pangbadagna di Stake.com kasino

Ngaran juara Slot Kaulinan Tanggal meunangna Jumlah Winnings
John D. Kitab Dead Maret 2, 2021 $2,350,000
Samantha R. Seuneu Joker Januari 15, 2021 $2,200,000
David P. Starburst Agustus 23, 2020 $3,180,000
Ema T. Cleopatra Juni 1, 2021 $2,175,000
Daniel S. Dead atawa Alive 2 November 11, 2020 $2,150,000
Emily H. Kabeneran Naga Bisa 5, 2021 $4,130,000
Andrew L. Warisan Paéh Pébruari 14, 2021 $1,120,000
Jessica B. Gonzo urang Quest Juli 7, 2020 $1,110,000
Michael K. ketuhanan Fortune April 18, 2021 $1,100,000
Alexandra M. Wolf Emas September 30, 2020 $1,955,000
Thomas F Kitab bayangan Maret 8, 2021 $2,900,000
Maria N. tunggul kai November 27, 2020 $1,850,000
Robert G. Reactoonz Juni 14, 2021 $1,80,000
Brianna C. House Anjing Pébruari 1, 2021 $1,375,000
Nicholas E. Golden Fish Tank Bisa 21, 2021 $1,470,000
Olivia W. Ekstra Jus Agustus 2, 2020 $1,650,000
Lucas R. Naga Seuneu Megaways Januari 2, 2021 $760,000
Isabella V. ketuhanan Fortune April 10, 2021 $955,000
William a. Seuneu Joker Juli 17, 2020 $950,000
Jasmine K. Réaksi 2 Maret 16, 2021 $845,000

Patarosan remen tanya

Di dieu aya sababaraha patarosan umum anu pamaké ngeunaan Stake.com kasino online.

Naon Stake.com? Stake.com mangrupa kasino online nu nawarkeun rupa-rupa kaulinan kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. Éta ogé nawiskeun tohan olahraga sareng tohan esports.
Naha Stake.com aman sareng adil? Sumuhun, Stake.com dilisensikeun tur diatur ku Curacao eGaming Otoritas. Aranjeunna nganggo téknologi enkripsi canggih pikeun ngajagi data pangguna sareng mastikeun kaulinan anu adil.
Métode pembayaran naon anu sayogi dina Stake.com? Stake.com nampi rupa-rupa metode pamayaran kalebet kartu kiridit/debit, e-dompet, sareng mata uang kripto sapertos Bitcoin sareng Ethereum.
Kumaha prosés ditarikna dina Stake.com? Prosés ditarikna on Stake.com gancang jeung gampang. Kantun angkat ka halaman ditarikna, pilih metode pamayaran anjeun, sareng lebetkeun jumlah anu anjeun hoyong ditarik. Ditarikna bakal diprosés dina 24 jam dina kalolobaan kasus.

Stake.com kasino review on situs séjén

Daptar émbaran tambahan pikeun Stake.com kasino

 

Stake.com kasino Kodeu promo: Upami Anjeun gaduh kode promo pikeun Stake.com kasino , Anjeun bisa ngasupkeun éta salila prosés signup pikeun nampa bonus husus. Kodeu ieu sering sayogi ngalangkungan situs web afiliasi, média sosial, atanapi buletin email, janten jaga aranjeunna upami anjeun resep maén di Stake.com.

Stake.com kasino aplikasi: Stake.com kasino aplikasi geus sadia pikeun ios sarta alat Android, sarta eta ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan favorit anjeun dina lebet nu. Aplikasi ieu gaduh antarmuka anu ramah-pamaké sareng midangkeun anu lancar, ku kituna anjeun tiasa nikmati pangalaman kaulinan anu lancar dimana waé anjeun aya.

Stake.com kasino uk: Lamun nuju dumasar di Britania Raya, anjeun tiasa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku UK judi komisi, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun lingkungan kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino ngadaptarkeun kode bonus: Sakumaha didadarkeun di luhur, anjeun tiasa nganggo kode promo salila prosés signup pikeun nampa bonus husus dina Stake.com kasino . Kodeu ieu biasana nawiskeun spins bébas, bonus deposit, atanapi ganjaran sanés anu tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian dina situs.

ulasan kasino Stake.com: Mun anjeun panasaran ngeunaan naon pamaén séjén pikir ngeunaan Stake.com kasino , Anjeun bisa maca ulasan dina situs kawas Trustpilot, reddit, atawa panglawungan kasino online. Ulasan ieu tiasa masihan anjeun ide ngeunaan naon anu bakal diarepkeun dina hal pilihan kaulinan, layanan palanggan, sareng pangalaman pangguna sacara umum.

Stake.com kasino euweuh kode deposit bonus: Ti jaman ka jaman, nawarkeun Stake.com kasino euweuh kode deposit bonus nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan haratis tanpa kudu nyieun deposit a. Konci ieu mindeng sadia salaku bagian tina promosi husus atawa acara, jadi tetep hiji panon kaluar pikeun aranjeunna lamun resep maén dina Stake.com kasino tanpa risking duit sorangan.

Stake.com kasino asup: Lamun anjeun geus nyieun hiji akun dina Stake.com kasino , anjeun tiasa log asup pikeun aksés ka kaulinan favorit anjeun sarta ngatur setelan akun anjeun. Log in téh gampang tur lugas, sarta anjeun bisa ngalakukeun hal eta tina sagala alat jeung sambungan internét.

Stake.com kasino spins bébas: Spins bébas mangrupakeun jenis populér tina promosi kasino nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun liang tanpa résiko tina duit sorangan. Stake.com kasino nawarkeun spins bébas salaku bagian tina sagala rupa promosi jeung bonus, jadi pastikeun parios kaca promosi loka pikeun nempo naon ayeuna sadia.

Stake.com kasino Kodeu bonus: Salian kode bonus signup, nawarkeun ogé Stake.com kasino rupa kode bonus séjén nu bisa Anjeun pake pikeun ngaku promosi husus sarta ganjaran. Konci ieu biasana sadia pikeun waktos kawates wungkul, jadi pastikeun ngagunakeun eta bari anjeun bisa.

Stake.com kasino bonus: Stake.com kasino nawarkeun sauntuyan bonus na promosi ka pamaén, kaasup bonus deposit, spins bébas, nawaran cashback, sarta beuki. bonus ieu dirancang pikeun ganjaran pamaén satia tur mantuan anjeun meunang nu leuwih seueur tina pangalaman kaulinan anjeun dina loka.

Stake.com kasino Britania Ageung: Sakumaha didadarkeun di luhur, kasino Stake.com pinuh dilisensikeun tur diatur ku UK judi komisi, hartina éta situs aman tur dipercaya pikeun pamaén UK ngarasakeun.

Stake.com kasino Jepang: Lamun nuju dumasar di Jepang, anjeun tiasa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. Situs ieu sayogi dina basa Jepang sareng gaduh pilihan kaulinan anu populer di Jepang, kalebet liang, kaulinan méja, sareng kaulinan dealer live.

Stake.com kasino Jérman: kasino Stake.com sadia di Jerman sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kaasup liang , roulette, blackjack, sarta beuki. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Jerman bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Italia: Upami anjeun nuju di Italia, anjeun tiasa ngaksés kasino Stake.com sareng nikmati sauntuyan kaulinan anu kasohor di nagara éta, sapertos baccarat, blackjack, sareng roulette. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Italia, sangkan anjeun tiasa percanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Perancis: Lamun nuju dumasar di Perancis, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Perancis, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun lingkungan kaulinan aman tur aman.

Stake.com kasino Kanada: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Kanada sareng nawarkeun rupa-rupa kaulinan, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Kanada bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Spanyol: Lamun anjeun dumasar di Spanyol, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Spanyol, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Koréa Kidul: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Koréa Kidul sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning baccarat, blackjack, sarta roulette. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Koréa Kidul bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Australia: Lamun nuju dumasar di Australia, anjeun bisa ngakses Stake.com kasino tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Australia, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Walanda: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Walanda sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Walanda bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Swédia: Lamun nuju dumasar di Swedia, anjeun bisa ngakses Stake.com kasino tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Swedia, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Norwégia: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Norwégia sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Norwegia bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Dénmark: Lamun nuju dumasar di Dénmark, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Denmark, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Swiss: kasino Stake.com sadia pikeun pamaén di Swiss sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning roulette, blackjack, sarta baccarat. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Swiss bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Finlandia: Lamun nuju dumasar di Finlandia, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Finlandia, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Austria: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Austria sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning liang , roulette, sarta blackjack. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Austria bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Irlandia: Lamun nuju dumasar di Irlandia, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Irlandia, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Bélgia: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Bélgia sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Belgian bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Polandia: Upami anjeun nuju di Polandia, anjeun tiasa ngaksés kasino Stake.com sareng nikmati sauntuyan kaulinan anu populér di nagara éta, sapertos blackjack, roulette, sareng liang. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Polandia, sangkan anjeun tiasa percanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Singapura: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Singapura sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning baccarat, blackjack, sarta roulette. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Singaporean bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Portugal: Lamun nuju dumasar di Portugal, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Portugis, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Selandia Anyar: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Selandia Anyar sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kaasup liang , kaulinan méja, jeung kaulinan dealer live. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Selandia Anyar bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Méksiko: Lamun nuju dumasar di Mexico, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Méksiko, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Brazil: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Brazil sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning liang , roulette, sarta blackjack. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Brasil bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Stake.com kasino Yunani: Lamun nuju dumasar di Yunani, anjeun bisa ngakses kasino Stake.com tanpa palarangan. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur ku pamaréntah Yunani, hartina anjeun bisa dipercanten ka nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan aman tur dipercaya.

Stake.com kasino Républik Céko: Stake.com kasino geus sadia pikeun pamaén di Républik Céko sarta nawarkeun rupa-rupa kaulinan anu populér di nagara, kayaning liang , roulette, sarta blackjack. situs ieu pinuh dilisensikeun tur diatur, hartina pamaén Czech bisa ngarasakeun pangalaman kaulinan aman tur adil.

Potret layar tina situs kasino Stake.com

Stake.com kasino review video online

video
muter-seukeut-eusian

unggal poe $100,000 Ras!

* Sadia pikeun pamaén didaptarkeun

Play Ayeuna

* Sadia pikeun pamaén didaptarkeun

9.0
Kapercayaan & Kaadilan
10.0
Kaulinan & Parangkat Lunak
10.0
Bonus & Promosi
10.0
Rojongan customer
9.8 Peunteun Gemblengna
Patok.com
9.8/10
Hak Cipta © 2023, Situs Stake, Sadaya Hak Ditangtayungan