Carnaval

Carnaval

Meunteun kaulinan gratis ieu
(0 undian)
Maén slot stake bébas online

Siap maén Carnaval nyata? Upami kitu, klik di dieu sarta pencét jackpot dina karnaval! Aya anjeun bakal manggihan euweuh deposit bonus na freespins pikeun Carnaval. Meunang jackpot anjeun dina Carnaval liang !

Ngagaduhan masalah sareng "Carnaval"?

perkenalan

Carnaval mangrupa kaulinan slot online sadia on Stake Loka, featuring tema festive sarta warni anu bakal ngangkut anjeun ka jalan Brazil salila karnaval kawentar.

Téma, grafik jeung soundtrack

Grafik Carnaval lincah sareng pikaresepeun, kalayan simbol sapertos masker, tarompét, sareng penari. soundtrack nyaeta upbeat sarta energetic, nambahkeun kana atmosfir festive sakabéh kaulinan.

RTP jeung Varians

RTP of Carnaval nyaeta 96.94%, nu luhur rata pikeun casinos stake Online. The varians game nyaeta sedeng, hartina pamaén bisa ngaharepkeun duanana sering leutik kameunangan sarta kadangkala payouts gedé.

Kumaha ulin

Pikeun maén Carnaval, kantun milih ukuran alungan anjeun sareng spin reels. Kaulinan boga lima gilinding jeung salapan paylines, kalawan kombinasi unggul dibentuk ku lambang cocog ti kénca ka katuhu.

Ukuran bets na tabel payout pikeun winnings

Pamaén bisa bet jadi saeutik salaku 0.01 koin per muter atawa saloba 45 koin per muter . Méja payout pikeun winnings beda-beda gumantung kana lambang loyog, jeung payout pangluhurna 5,000 koin pikeun lima logos Carnaval.

Fitur bonus tina spins bébas

Fitur bonus Carnaval nyaéta spins bébas, dipicu ku badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay (digambarkeun ku logo emas). Pamaén bakal nampa 15 spins bébas, salila sakabéh winnings tripled.

Kontra jeung Naros

Naros:
- Téma festive sareng warni
- RTP luhur
- Free spins kalawan winnings tripled

kontra:
- Ngan salapan paylines

gambaran

Gemblengna, Carnaval mangrupakeun senang jeung seru kaulinan slot online sadia on Stake Kasino situs. Kalawan tema festive na, RTP tinggi, sarta fitur bonus spins bébas, éta pasti patut spin a.

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa maén Carnaval dina alat mobile abdi?
A: Leres, Carnaval sayogi dina desktop sareng alat sélulér.

Q: Naon RTP of Carnaval?
A: The RTP of Carnaval nyaeta 96.94%.

Q: Kumaha kuring memicu fitur bonus spins bébas?
A: fitur bonus spins bébas dipicu ku badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay (digambarkeun ku logo emas).