Heart Of Romance

Heart Of Romance

Meunteun kaulinan gratis ieu
(0 undian)
Maén slot stake bébas online

Siap maén Heart Of Romance nyata? Upami kitu, klik di dieu sarta pencét jackpot dina Heart Of Romance! Aya anjeun bakal manggihan euweuh deposit bonus na freespins pikeun Heart Of Romance. Meunang jackpot anjeun dina Heart Of Romance liang !

Ngagaduhan masalah sareng "Heart Of Romance"?

perkenalan

Heart of Romance mangrupa kaulinan slot kasino online nu bisa dicoo dina rupa situs stake. Éta dikembangkeun ku Konami sareng gaduh téma romantis anu pasti bakal narik ati pamaén.

Téma, Grafik, sareng Soundtrack

Kaulinan boga tema romantis nu diatur dina taman geulis ngeusi kembang jeung pasangan asih. Grafikna dirarancang saé sareng warna-warna anu dianggo séhat sareng pikaresepeun pikeun panon. soundtrack oge romantis tur nambihan kana sakabéh ambiance game.

RTP jeung Varians

The RTP of Heart of Romance nyaeta 96.09%, nu kawilang luhur dibandingkeun stake séjén Online Kasino Situs. The varians game nyaeta sedeng, nu hartina pamaén bisa ngaharepkeun meunang payouts sedeng remen.

Kumaha Play

Maén Heart of Romance, pamaén kudu milih ukuran bet maranéhanana sarta spin nu reels. Kaulinan boga 5 gilinding jeung 30 paylines, sarta pamaén kudu cocog lambang ti kénca ka katuhu pikeun meunang.

Ukuran alungan jeung Payout Table pikeun Winnings

Ukuran bet minimum pikeun Heart of Romance nyaeta 0.01, sedengkeun ukuran bet maksimum nyaéta 1.00. Méja payout pikeun winnings bisa diakses ku ngaklik tombol "paytable" dina panganteur kaulinan.

Bonus Feature of Free Spins

Fitur bonus Heart of Romance nyaéta spins bébas. Pamaén bisa memicu fitur ieu ku badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay dina reels. Salila spins bébas, pamaén bisa meunang leuwih payouts tanpa risking duit sorangan.

Kontra jeung Naros

Naros:
- Grafik sareng soundtrack anu saé
- RTP luhur
- varian sedeng
- Fitur bonus spins bébas

kontra:
- rentang ukuran bet kawates
- Taya jackpot kutang

gambaran

Gemblengna, Heart of Romance mangrupa kaulinan slot kasino online hébat nu bisa dicoo dina sagala rupa Stake Kasino Situs. Mibanda téma romantis, grafik geulis, sarta RTP tinggi nu bisa narik pamaén.

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa maén Heart of Romance dina alat nu bagerak?
A: Sumuhun, kaulinan ieu dioptimalkeun pikeun alat nu bagerak sarta bisa dicoo dina smartphone sarta tablet.

Q: Aya jackpot kutang dina Heart of Romance?
A: No, euweuh jackpot kutang dina kaulinan.

Q: Kumaha kuring memicu fitur bonus spins bébas?
A: Anjeun tiasa memicu fitur bonus spins bébas ku badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay dina reels.