Katerangan nu Nil

Katerangan nu Nil

Meunteun kaulinan gratis ieu
(0 undian)
Maén slot stake bébas online

Siap maén Legend of the Nile pikeun nyata? Upami kitu, klik di dieu sarta pencét jackpot di Legenda Nil! Aya anjeun bakal manggihan euweuh deposit bonus na freespins pikeun Katerangan ngeunaan Nil. Meunang jackpot anjeun dina Legend of the Nil liang !

Ngagaduhan masalah sareng "Legenda Nil"?

perkenalan

Legenda Nil mangrupa kaulinan slot kasino online seru sadia dina situs stake. Hal ieu dikembangkeun ku Betsoft sarta nawarkeun hiji pangalaman kaulinan immersive kalawan tema unik na, grafik, jeung soundtrack.

Téma, Grafik, sareng Soundtrack

Kaulinan diatur di Mesir kuna jeung ciri simbol kayaning piramida, scarabs, sarta pharaohs. Grafikna stunning, kalayan animasi kualitas luhur sareng desain anu lengkep. soundtrack oge impressive, kalawan skor Mesir-diideuan nu nambihan ka atmosfir sakabéh kaulinan.

RTP jeung Varians

Legenda Nil boga RTP (balik deui ka pamuter) 95.62% sarta varian sedeng, nu hartina pamaén bisa ngaharepkeun frékuénsi payout santun kalawan sedeng-ukuran kameunangan .

Kumaha Play

Maén Legend of the Nil, pamaén mimitina kudu milih ukuran bet maranéhanana lajeng spin nu reels. Kaulinan boga genep gilinding jeung genep jajar, kalawan total 20 paylines. Unggul kombinasi kabentuk ku badarat tilu atawa leuwih lambang cocog dina payline a.

Ukuran alungan jeung Payout Table pikeun Winnings

Pamaén bisa nempatkeun bets mimitian ti 0.20 ka 100 koin per muter . Méja payout pikeun winnings beda-beda gumantung kana simbol landed, jeung simbol Mayar pangluhurna nyaéta Firaun, nu bisa Award up 1,000 koin pikeun badarat genep on payline a.

Bonus Feature of Free Spins

fitur bonus utama kaulinan urang teh bebas muter buleud, nu dipicu ku badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay dina reels. Pamaén bisa earn nepi ka 15 bebas muter , salila sakabéh kameunangan dikali tilu.

Kontra jeung Naros

Naros:
- Grafik sareng soundtrack anu endah
- fitur bonus seru kalawan spins bébas
- varian sedeng pikeun frékuénsi payout santun

kontra:
- Ukuran bet kawates bisa jadi teu daya tarik pikeun rollers tinggi
- Taya jackpot kutang

gambaran

Gemblengna, Legend of the Nil mangrupikeun kaulinan slot kasino online anu saé anu aya dina Situs Kasino Online Stake. Ieu nawiskeun hiji pangalaman kaulinan immersive kalawan tema unik na, grafik, jeung soundtrack, kitu ogé frékuénsi payout santun sarta fitur bonus seru.

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa maén Legend of the Nil dina alat sélulér kuring?
A: Sumuhun, kaulinan ieu dioptimalkeun pikeun kaulinan mobile sarta bisa diakses dina duanana ios sarta alat Android.

Q: Aya jackpot kutang dina Legend of the Nil?
A: Henteu, kaulinan henteu nawiskeun jackpot kutang.

Q: Naon payout maksimum dina Legend of the Nil?
A: The payout maksimum dina kaulinan anu 112,270 koin.