Amulet Bulan

Amulet Bulan

Meunteun kaulinan gratis ieu
(0 undian)
Maén slot stake bébas online

Siap maénkeun Lunar Amulet nyata? Upami kitu, klik di dieu sarta pencét jackpot dina Lunar Amulet! Aya anjeun bakal manggihan euweuh deposit bonus na freespins pikeun Lunar Amulet. Meunang jackpot anjeun dina Lunar Amulet slot!

Ngagaduhan masalah sareng "Lunar Amulet"?

Tinjauan tina slot Kasino Online "Lunar Amulet" dina Situs Stake

perkenalan

Lunar Amulet mangrupa slot kasino online seru sadia on Stake Loka. Kaulinan ieu nyandak pamaén dina lalampahan mistis ka bulan, dimana maranéhna bisa uncover harta karun disumputkeun na badag kameunangan .

Téma, Grafik, sareng Soundtrack

Téma Lunar Amulet ngurilingan bulan sareng kakuatan magisna. The grafik anu visually stunning, kalawan simbul lengkep jeung animasi nu mawa kaulinan pikeun kahirupan. Soundtrack ngalengkepan téma sampurna, nyieun hiji pangalaman kaulinan immersive tur enchanting.

RTP jeung Varians

Return to Player (RTP) of Lunar Amulet nyaéta 96%, anu cukup nguntungkeun pikeun pamaén. varian nyaeta sedeng, nawarkeun pangalaman midangkeun saimbang kalawan sering leutik kameunangan sarta kadangkala payouts badag.

Kumaha Play

Maén Lunar Amulet téh lugas. Kantun nyetél ukuran bet anjeun dipikahoyong tur spin nu reels. Kaulinan pitur lima gilinding jeung dua puluh paylines, jeung sagala rupa simbol ngalambangkeun nilai béda. Cocog jeung tilu atawa leuwih simbol dina payline pikeun meunang.

Ukuran alungan jeung Payout Table pikeun Winnings

Lunar Amulet nawarkeun rupa-rupa ukuran alungan pikeun cater ka pamaén béda. Bet minimum $ 0.10, sedengkeun bet maksimum $ 100 per muter . Méja payout mintonkeun winnings poténsial pikeun tiap kombinasi simbol, sahingga pamaén strategize bets maranéhna sasuai.

Bonus Feature of Free Spins

Lunar Amulet ngawengku hiji fitur bonus seru tina spins bébas. Badarat tilu atawa leuwih lambang paburencay micu fitur ieu, awarding pamaén kalawan jumlah set bebas muter . Salila spins bébas, simbol liar tambahan ditambahkeun kana reels, ngaronjatkeun Chances meunang badag ngéléhkeun .

Kontra jeung Naros

kontra:

      
  • Kaulinan bisa kakurangan fitur bonus tambahan sajaba ti spins bébas.
  •   

  • téma bisa jadi teu daya tarik pikeun pamaén anu resep leuwih tradisional téma slot .

Naros:

      
  • Grafik stunning sareng soundtrack immersive ningkatkeun pangalaman kaulinan.
  •   

  • RTP anu nguntungkeun sareng varian sedeng nyayogikeun pangalaman midangkeun anu saimbang.
  •   

  • Fitur bonus tina spins bébas sareng simbol liar tambahan nambihan pikagumbiraeun sareng poténsi unggul.

gambaran

Lunar Amulet mangrupikeun slot kasino online anu pikaresepeun anu sayogi dina Situs Stake. Kalawan tema enchanting anak, grafik stunning, sarta soundtrack immersive, pamaén diangkut ka dunya lunar mistis. Kaulinan nawiskeun RTP anu nguntungkeun, varian sedeng, sareng fitur bonus tina spins bébas kalayan simbol liar tambahan. Sanaos éta kakurangan fitur bonus tambahan, Lunar Amulet nyayogikeun pangalaman kaulinan anu pikaresepeun sareng berpotensi.

FAQs

1. Dupi abdi tiasa maén Lunar Amulet on Stake Online?

Leres, Lunar Amulet sayogi maén dina situs kasino Stake Online.

2. Naon ukuran bet minimum dina Amulet lunar?

Ukuran bet minimum dina Lunar Amulet nyaeta $ 0.10 per muter .

3. Kumaha kuring micu fitur bonus spins bébas?

Fitur bonus spins bébas dina Lunar Amulet dipicu ku badarat tilu atanapi langkung simbol paburencay dina reels.