Mini Kaulinan Wilujeng sumping Bonus. Nepi ka € 500!

Deposit antara 20 € / $ jeung 500 € / $ bakal dileler a % Bonus 100

bonus Code NOCODE

* Pangguna anyar wungkul

pamaén anyar wungkul. Mystake mini kaulinan Wilujeng sumping Bonus - 100% bonus on deposit munggaran anjeun.

  1. Deposit antara 20 € / $ jeung 500 € / $ bakal dileler ku 100% bonus.
  2. Bonus nu sadia pikeun sakabéh minigames urang iwal dadu, BlackJack, Plinko, sarta Limbo.
  3. Bonus bakal credited kana akun anjeun sanggeus deposit munggaran anjeun. Anjeun kedah ngaktipkeun bonus sacara manual sateuacan maén Mini Games pikeun nampi éta.
  4. Anjeun ngan bisa nampa bonus ieu sakali jeung ngan dina deposit munggaran anjeun.
  5. Bonus Ieu teu bisa dipaké ditéang jeung sagala promotion séjén.
  6. Anjeun tiasa ngabatalkeun bonus anjeun ku ngahubungi live chat kami, tapi punten perhatikeun yén total jumlah bonus, kameunangan anu dibangkitkeun, sareng jumlah bet total (tina aktivasina bonus dugi ka pembatalanna) bakal dipotong tina kasaimbangan anjeun. Bonus jeung duit nyata teu dipisahkeun.
  7. Mini Kaulinan Bonus na deposit tunduk kana sarat wagering tina tilu puluh (30) kali deposit tambah jumlah bonus.
  8. Ganjil minimum diperlukeun pikeun alungan diitung salaku wager nyaeta 1.3. Odds kirang ti 1.3 moal diitung salaku wager sarta bakal dianggap hiji aksi unacceptable. Bets on DICE, Plinko, Limbo, sarta Blackjack teu kaasup ti sarat wagering.
  9. Sakali Bonus nu diaktipkeun, sarat wagering kudu réngsé dina maksimum 30 poé. Upami teu kitu, Bonus na sagala winnings dihasilkeun bakal leungit.
  10. Jumlah bet maksimum anjeun tiasa nempatkeun mun anjeun boga Bonus aktip 10 € / $ per muter dina Mini Game. Bets luhur batan 10 € / $ bakal kaasup ti sarat wagering, sarta winnings bakal forfeited.

? MyStake cadangan hak nyieun parobahan mana wae kana kaulinan atawa ngabolaykeun eta sakabehna.

 

Hak Cipta © 2023, Situs Stake, Sadaya Hak Ditangtayungan